We gaan voor diepgang

Click here to scrolldown

Graven. Onderzoeken. De diepte in... Daar starten we mee. Dat doen we met als doel om meer te weten te komen over je bedrijf, je producten en diensten, je doelgroepen en markten en je concurrentie. Merkarcheologen zou geen verkeerde kreet zijn. Soms moeten we diep gaan om alles goed te kunnen doorgronden. Maar het is wel nodig. Want hoe meer we te weten komen, hoe steviger het fundament wordt waarop we jouw merk kunnen bouwen.

Wij zijn geboren merkenbouwers uit traditie

Vorm volgt inhoud

Bij Familie Fraipont praten we nooit over vormen, kleuren, symbolen en letters voordat we het eerst uitvoerig over de inhoud hebben gehad. Het aloude adagium ‘Vorm volgt inhoud’ hangt nog net niet boven ons bed. Zeker digitaal moet een ontwerp zich vormen rondom de functies die op een website uitgevoerd moeten worden. Welke dat zijn? Ook dat is een kwestie van vooraf de inhoud bepalen. Dat doen we in één of meerdere goede gesprekken met jou.

Identiteit conform realiteit

Vormgeving is voor ons niet slechts een lekker sausje over een verder vlak gerecht. We gaan niets verhullen of mooier maken dan de werkelijkheid. Mensen prikken daar heel snel doorheen. Van binnen moet het kloppen. We vertalen jouw inhoud naar uiterlijk. We laten zien waar je goed in bent. Waar je voor staat. Wat je mensen te bieden hebt als ze bij jou klant worden.

Wat ga jij vertellen?

Wij helpen je graag om je ware identiteit te tonen. Een identiteit die rijmt met de realiteit. En geen verbazing wekt of verwarring oproept als mensen je in het echt ontmoeten. Natuurlijk hangen wij ook wel eens lulverhalen op. Maar dan wel in de kroeg, met vrienden. Zakelijk gezien gaan we voor oprechtheid en authenticiteit.

Nu is het aan jou

Wij willen graag aan de slag met de visuele identiteit die jouw verhaal goed verwoord in beeld. Op deze manier zorgen we er samen voor dat er een overtuigende merkbeleving ontstaat… tot in detail uitgewerkt. Neem hier contact met ons op of bekijk verhalen van anderen om te zien wat we kunnen.