Affiches

22 Apr 2013 Gideon Fraipont

Affiches… tja hoe zullen we beginnen. Laten we gewoon eerlijk onze mening geven. Als ontwerpers krijgen we af en toe een rolberoerte van de affiches die we zien. Veelal slaan de affiches die je her en der ziet de plank volledig mis. Driehoeksborden die totaal niet te lezen zijn, teveel tekst, slecht contrast door verkeerd kleur gebruik... En helaas zijn het maar wat vaak mensen die zich als ontwerpen uitgeven die dergelijke zaken (weliswaar tegen een veel te lage prijs) bij de klant aan de man brengen.

Zelfs niet iedere ontwerper weet wat de handvaten zijn voor een goed affiche. Wij de geboren ontwerpers kennen ze wel. We weten een conceptueel esthetisch affiche te maken voor iedere klant. Het mooie van onze aanpak is dat het affiche dat waarvoor ze gebruikt wordt ook echt bereikt.... namelijk de boodschap komt over.

Zie hier voor enkele voorbeelden van affiches die wij al ontworpen hebben. Kijk de volgende keer eens kritisch naar affiches die je ziet... zijn ze leesbaar? hoe lang duurt het voor je weet waar ze over gaan? Slaat de bedenker de plank mis? Denk dan de volgende keer als je een affiche nodig hebt eens aan de geboren ontwerpers van Familie Fraipont. Wij zijn betrouwbare partners die een uniek ontwerp voor je zullen bedenken... een toegankelijk ontwerp.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.