Responsive webdesign voor LTO Glaskracht Nederland

Responsive webdesign voor LTO Glaskracht Nederland

Responsive webdesign voor LTO Glaskracht Nederland

13 May 2015 Gideon Fraipont

Een uitdagende opdracht waarbij veel informatie gestructureerd naar de ontvangen geleidt moet worden.

In LTO Glaskracht Nederland werken LTO Noord Glaskracht, ZLTOhttp://www.zlto.nl en LLTB http://www.lltb.nlsamen aan landelijke activiteiten op het gebied van sectorale beleidsbeïnvloeding, vaktechniek en innovatie voor de aangesloten glastuinbouwondernemers. Samen vertegenwoordigd LTO Glaskracht Nederland 70% van het totale glastuinbouwareaal. Als organisatie geeft zij invulling aan de landelijke activiteiten op het gebied van Energie, Plantgezondheid, Water, Milieu, Arbeid en Ondernemerschap.

Optimale ondernemersvoorwaarden voor aangesloten glastuinbouwbedrijven zijn onze belangrijkste drijfveer. Hierdoor versterkt LTO Glaskracht het ondernemerschap van deze bedrijven en blijft de Nederlandse glastuinbouw internationaal voorop lopen. Sterke ondernemers zorgen immers voor een sterke sector.


Om deze brede dienstverlening te kunnen bieden hebben wij samen met Grooh Communicatie, Beech.it en de communicatie afdeling van LTO Glaskracht deze responsive website ontwikkeld. Dit was een mooie uitdaging omdat er veel informatie mee gemoeid is. Niet elke informatie is interessant voor iedere glastuinder. Vanuit die gedachte is het voor de tuinder mogelijk om in haar/zijn persoonlijke profiel voorkeuren aan te geven zodat alleen die nieuwsberichten welke de tuinder wil ontvangen altijd direct op de homepage zichtbaar zijn.


Voor het resultaat verwijzen we graag naar de site.

Ook het logo en de gehele huisstijl zijn door ons ontworpen. Meer hierover op een later tijdstip.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.