Onze werkwijze

Wij zijn geboren ontwerpers en nemen dit begrip graag zo ruim mogelijk. Of het nu gaat om het ontwerpen van je huisstijl, een logo, je website, een flyer, een affiche of zelfs een compleet boek, magazine of jaarverslag, wij zijn graag van de partij!

Wij houden van samenwerken, met elkaar maar zeker ook met jullie, onze klant. Dat maakt ons een professionele partner die tegelijk toegankelijk is.  We denken met jullie mee en zijn flexibel; hebben jullie haast? Dan hebben wij dat ook! Hebben jullie een beperkt budget? Wij vinden een passende en persoonlijke oplossing.

Uitgebreide, korte, vage en concrete vragen beantwoorden we heel graag, met een passend voorstel. Samen met jullie komen we op de leukste manier tot het beste resultaat. Als een op maat gemaakt jasje, pasvorm is bepalend.

Aan tafel: Een goed project begint met een luisterend oor. Samen kijken we naar wat jullie willen bereiken. We kijken hoe we dit in jullie budget kunnen passen en verliezen daarbij de realiteit maar gelukkig ook de creativiteit niet uit het oog. In overleg met onze partners ontwikkelen we een succescvolle strategie.

Ontwerp: De designfase is een creatief proces, waarin jullie idee tot leven komt.

Meestal weten we uit het overleg met jullie heel goed welke richting we op moeten gaan met een ontwerp (om de spanning erin te houden verklappen we in die fase nog niet wat we denken).

Een voorstel bestaat vervolgens uit een aantal ontwerpen of een zogenaamd “schietmodel”. Dit laatste gebruiken we om samen met jullie de verdere richting te bepalen als dat nodig is.

Uitvoering: Zodra duidelijk is wat jullie van ons verwachten gaan we aan de slag, wellicht met een van onze technische of communicatie partners. Door onze jaren ervaring hebben we door heel Nederland en ook daarbuiten contacten opgebouwd met toeleveranciers die de hoge kwaliteitseisen die we aan ons werk stellen ook kunnen garanderen.

Resultaat: Bij de oplevering zijn we trots op ons werk, met dat gevoel leveren we jullie werk ook op, we zijn immers geboren ontwerpers, vakidioten als je wil.

Ons, Jullie project kan de wereld in, wij helpen heel graag hierbij. Samen met andere partijen brengen we bijvoorbeeld jullie huisstijl graag tot leven!

Het traject na oplevering is erg belangrijk, we kunnen immers nu samen kijken naar het beoogde resultaat uit de eerste fase bij elkaar aan tafel.

Wij gaan met onze ontwerpen voor niet minder dan het WOW effect.

Nieuwsgierig geworden of wil je eens  kennismaken? Neem contact met ons op! Wij zijn benieuwd naar jullie en weten zeker dat we kunnen helpen bij alle mogelijke ontwerp vraagstukken.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.