Webdesign

Website LTO Glaskracht Nederland

LTO Glaskracht Nederland responsive webdesign

In LTO Glaskracht Nederland werken LTO Noord Glaskracht, ZLTO en LLTB samen aan landelijke activiteiten op het gebied van sectorale beleidsbeïnvloeding, vaktechniek en innovatie voor de aangesloten glastuinbouwondernemers. Samen vertegenwoordigd LTO Glaskracht Nederland 70% van het totale glastuinbouwareaal. Als organisatie geeft zij invulling aan de landelijke activiteiten op het gebied van Energie, Plantgezondheid, Water, Milieu, Arbeid en Ondernemerschap.

Optimale ondernemersvoorwaarden voor aangesloten glastuinbouwbedrijven zijn onze belangrijkste drijfveer. Hierdoor versterkt LTO Glaskracht het ondernemerschap van deze bedrijven en blijft de Nederlandse glastuinbouw internationaal voorop lopen. Sterke ondernemers zorgen immers voor een sterke sector.


Om deze brede dienstverlening te kunnen bieden hebben wij samen met Grooh Communicatie, Beech.it en de communicatie afdeling van LTO Glaskracht deze responsive website ontwikkeld. Dit was een mooie uitdaging omdat er veel informatie mee gemoeid is. Niet elke informatie is interessant voor iedere glastuinder. Vanuit die gedachte is het voor de tuinder mogelijk om in haar/zijn persoonlijke profiel voorkeuren aan te geven zodat alleen die nieuwsberichten welke de tuinder wil ontvangen altijd direct op de homepage zichtbaar zijn.


Voor het resultaat verwijzen we graag naar de site.

Ook het logo en de gehele huisstijl zijn door ons ontworpen. Meer hierover op een later tijdstip.

 

 

 

 


Veiling Rhein-Maas responsive webdesign

Samen met onze partners van Grooh Communicatie en Beech.it hebben wij voor Veiling Rhein-Maas een compleet nieuwe website ontwikkeld. Voor het ontwerp zijn we uitgegaan van statistieken die duidelijk maken waar de behoefte van de bezoeker ligt. We hebben de lay-out zo opgebouwd dat je nooit hoeft te zoeken naar relevante informatie. Dat is bijzonder, ook al klinkt het misschien niet zo.

In het totaalplaatje komt ons teamwork tot uitdrukking; we hebben een technisch sterke website afgeleverd die goed communiceert en er daarnaast gelikt uitziet. Bezoek de site via deze link.

Uiteraard is het webdesign volledig responsive. Hierdoor is de website op ieder beeldschermformaat goed leesbaar. Lees en bekijk hier meer.

Grooh communicatie responsive webdesign

Voor Grooh communicatie uit Roermond hebben wij onder andere de look'n'feel van hun nieuwe website ontworpen. De site is zowel op tablets en mobiele telefoons als op de reguliere desktop computers goed te lezen. Het lay-out is een one-page responsive design. Door scrollen of klikken in het menu kan de hele site bekeken worden. Bekijk hier de site.


Responsive website Thuys Makelaardij
Website Limburg Paardensport
Website provincie Limburg en Openbaar Ministerie
Website ITW Industry Benelux
 
 
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.