Magazine

Als geboren ontwerpers, hebben wij ruime ervaring in het vormgeven van een tijdschrift of magazine. We zijn van mening dat de vormgeving van je tijdschrift een grote bijdrage levert aan het succes ervan. Als tekst en beeld naadloos op elkaar aansluiten is het spreekwoordelijke halve werk al gedaan!

Over half werk gesproken, wij maken daar graag veel werk van en werken heel graag samen met jullie. Je kunt ons zien als goede partners in het proces van tijdschrift vormgeving, we werken namelijk ook graag in nauw contact met jullie eigen redactie. In overleg voorzien wij je tijdschrift van een hele nieuwe look ’n feel, we zijn daarnaast ook goed in het bedenken van een volledig nieuw en fris concept.
 
Je bent bij ons aan een bijzonder goed adres als het aankomt op tijdschrift vormgeving, want Familie Fraipont bestaat uit geboren ontwerpers,
Neem contact met ons op, we kijken dan samen wat we voor je kunnen betekenen.


 

Ondernemend Venlo

Ondernemend Venlo is een ondernemers magazine dat eens per drie maanden verschijnt. Familie Fraipont verzorgt een aantal jaren de vormgeving. Begin 2013 is er een nieuwe stijl voor het magazine opgezet. Zie hieronder hoe de nieuwe look'n'feel weer helemaal bij deze tijd past. Strak en zakelijk zonder saai te worden door geraffineerde typografie, lekkere illustraties, flexibel lay-out en fris kleur gebruik. De fotografie speelt een belangrijke rol en samen met de klant hebben we gekeken hoe deze ook de zo goed mogelijk tot haar recht komt.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.