Logo

Logo Oktoberfeestartiesten

Bij Oktoberfeestartiesten waren ze op zoek naar een meer zakelijke en onderscheidende samenvatting van de traditionele gezelligheid die het Oktoberfeest oproept. Aan ons de uitdaging om een ontwerp te maken dat herkenbaar is, zonder pullen bier en lederhosen.

We hebben gekozen voor een monogram van de O en de A, in een klassieke omlijsting, geïnspireerd op het gewei boven de haard in de jachthut.in de winter...met een Glühwein....sneeuw..enfin, proost!

 

 

Wijnhandel Jean Berger

In één van de mooiste straten van Roermond heeft zich een echt familiebedrijf gevestigd. Wijnhandel Jean Berger heeft mede dankzij haar lange bestaan het predikaat Koninklijk gekregen. Door de jaren heen is het familiewapen een belangrijk onderdeel van de herkenbaarheid van het bedrijf geweest. In opdracht van de familie hebben wij gekeken naar een re-styling van het logo. Een belangrijk kenmerk is de beer die een speer in zijn rechter poot houdt. Wij hebben deze beer gestileerd en in een eigentijds wapenschild geplaatst. Door een strakke maar klassieke typografie hebben we een sfeer van authenticiteit gecombineerd met een eigentijdse uitstraling.

Buiten het logo hebben we ook het wijnjournaal dat vijf keer per jaar verschijnt in een nieuw jasje gestoken.

Logo ontwerp Limburg Paardensport

De provincie Limburg wil in samenwerking met de LLTB, het Huis voor de sport Limburg, de KNHS, Go For Gold en LOA (Limburgse Olympische Ambitie) de hippische sporten de komende jaren op de kaart zetten. Zo willen ze inzetten op de topsport en ook het recreatief rijden.

Familie Fraipont heeft het logo voor Limburg Paardensport ontworpen. De website, roll up banners en affiches zijn reeds gemaakt. In overleg met hen zijn we nog druk bezig met meer…

Werkgroep  Cuypers

Voor de Pierre Cuypers stuurgroep Roermond hebben wij in opdracht van Gemeente Roermond het logo ontworpen. De herkenbaarheid van Cuypers hebben we niet gezocht in zijn markante gezicht maar in een detail uit het plafond van het Cuypershuis Roermond.


Architectuur met een grote A (logo/beeldtaal/typografie)
MCM Muziekschool Roermond (Logo ontwerp)
Beelden magazine (Logo ontwerp)
Aeres Milieu (Logo ontwerp)
Approach Golf Nederland (Logo ontwerp)
Horion International incasso (Logo ontwerp)
Ung viltcreaties (Logo ontwerp)
Moet je zien (Logo ontwerp)
BC Broekhin Swalmen Reuver (Logo ontwerp)
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.