Huisstijl

Als geboren ontwerpers weten wij precies hoe een goede huisstijl het beste tot zijn recht komt. We voorzien je graag van advies en een uniek ontwerp. Hier zie je een greep van de huisstijlen die inmiddels door de Familie Fraipont zijn ontwikkeld.


Woningstichting Domus

Wij zijn door Woningstichting Domus verkozen tot hun nieuwe ontwerpstudio. Daar zijn we uiteraard erg verguld mee. Uit de eerste oriënterende gesprekken bleek dat er eenheid in de bestaande huisstijl gebracht moest worden. Aangezien we dergelijke trajecten voor onder andere Veiling Rhein Maas ook gedaan hebben zijn wij voor hen ook daarin een goede partner. Samen met de medewerkers van Woningstichting Domus hebben wij kritisch gekeken naar wat er aan huisstijl lag en adviezen gedaan in sterkere typografie, betere kleuren (in alle mogelijke vormen) en duidelijke richtlijnen voor de basis van de huisstijl.

Dit heeft geresulteerd in een aantal nieuwe designs tot nu toe. Zo hebben we de Woonkoerier van een nieuw jasje voorzien. En hebben we ook goed gekeken naar een eenduidige vormgeving voor iconen die naar de kernwaarden verwijzen. Bekijk hier de eerste designs.


Florino bloemcreaties

Voor één van de kunstzinnigste bloemisten in Roermond hebben wij een aantal nieuwe zaken ontwikkeld. Ze waren opzoek naar wikkels en felicitatiekaartjes in hun huisstijl met een leuke knipoog. De huisstijl is van oorsprong erg strak en wij hebben geprobeerd de grens op te zoeken binnen de huisstijl om het geheel attractiever te maken. We hebben gespeeld met de achtergrond van zowel de wikkel als het kaartje. De wikkel is een lint met een donker grijze en een witte zijde. Al naar gelang het boeket is kan er gekozen worden voor één van beide zijdes of zelfs beide zijden door de wikkel te draaien. Ook de felicitatiekaartjes hebben een donkere en witte achtergrond.

Raadskelder Roermond (voorbeeld visitekaartje)
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.