Brochure

Alfa Romeo Stelvio, uitnodiging

Door Alfa Romeo garage Creemers zijn we gevraagd om een uitnodiging te leveren voor de presentatie van de nieuwe Alfa Romeo Stelvio. Na het zien van de verleidelijke commercial wisten we dat we een uitnodiging moesten maken die minstens even aantrekkelijk zou zijn en ook een tikje brutaal.

Stichting Pergamijn
Voor Stichting Pergamijn maakt Familie Fraipont al geruime tijd unieke ontwerpen. De mens staat centraal binnen de stichting en met behulp van goede fotografie willen we dit in beeldtaal laten zien. Een nieuwe brochurelijn geeft niet alleen ruimte aan fotografie maar ook een frisse kijk op de organisatie. Binnen de folderlijn hebben we gekozen voor een goede leesbaarheid door zorgvuldig gekozen typografie en ruimte. Hierdoor worden de brochures aantrekkelijk om te lezen. Door onze ervaring zijn wij een goede partner en professioneel adviseur waar het leesbaarheid betreft.

Samenwerkingsverband Regio Eindhoven - SRE
SRE heeft een Projectbureau Plattelandsontwikkeling. Het doel van het projectbureau is het aanjagen, ontwikkelen en subsidiĆ«ren van projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van een multifunctioneel platteland waarin ruimtelijke ontwikkeling, economie en de mens samenkomen. Het Projectbureau heeft veel gerealiseerd. Zij heeft diverse functies vervuld in uiteenlopende projecten. De resultaten mogen er zijn en daarom wil het Projectbureau deze graag laten zien. Een gedrukt naslagwerk moest een impressie geven van die resultaten. De boodschap is de vertaling van de slogan Uw partner voor integrale oplossingen (in tekst en beeld). Voor het beeld heef Familie Fraipont een uniek design gemaakt.

Bekijk hier meer afbeeldingen van de brochure.

Donorregistratie
Voor het ministerie van VWS afdeling donorregistratie heeft Familie Fraipont een aantal maal het jaarverslag mogen verzorgen. Uiteraard gaat het in een jaarverslag om de feiten, maar inhoudelijk kreeg ieder jaarverslag ook een actueel thema mee. Het actuele thema werd aan de hand van cases duidelijk gemaakt. Waar tabellen normaal gesproken saaie opsommingen zijn hebben wij steeds een geslaagd uniek design binnen de huisstijl weten te realiseren.

Bekijk hier meer afbeeldingen.

Folder SOML (Stichting Onderwijs Midden-Limburg)
BC Broekhin, schoolgids
Fourstar folder ontwerp
Fourstar folder ontwerp (detail)
 
 
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.