Tijdschrift vormgeven

Tijdschrift vormgeven

Er is een hele zoektocht te doen voor we een tijdschrift vormgeven. Welke lezersgroep heb je op het oog? Wat slaat aan bij die specifieke lezers en wat is bij hen helemaal fout? Terwijl jij zorg draagt voor een puike redactionele inhoud, willen wij het tijdschrift zo vormgeven, dat het zijn weg naar de lezers vindt. Dat doet het met zijn aantrekkelijke vormgeving, zijn herkenbaarheid en zijn hoge must have gehalte. Die urgentie is belangrijk, want de consument heeft mega keuzemogelijkheden.

Tijdschrift vormgeven subtiel proces

Als we een tijdschrift vormgeven, verdiepen we ons grondig in al die aspecten om te komen tot een aantrekkelijk tijdschrift. Daar komen ook technische vragen bij kijken, zoals: hoe leest een tijdschrift prettig, wat voor indeling stel je dan voor, wat worden vaste advertentiepagina’s en wat worden de vast redactiepagina’s.

Als je ons uitvoerig vertelt over de aard van je tijdschrift en je doelgroep, dan gaan wij met onze deskundigheid en creativiteit je tijdschrift vormgeven.

Wil je graag meer weten?

We vertellen je graag hoe wij een tijdschrift vormgeven. Over onze ervaring en over het vakmanschap dat ervoor nodig is.
Neem contact met ons op via +31 475 321 444 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

ECI magazine - twee maandelijks magazine
Ondernemend Venlo - binnenzijde
Kwarto - kwartaal uitgave door Stichting Pergamijn
 
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.