Magazine vormgeving

Magazine vormgeving

Magazine vormgeving is het vinden van de schakel tussen de inhoud en de identiteit van je magazine en de lezers waarop je mikt. In magazine vormgeving moet ook urgentie zitten: je mist iets als je me niet meeneemt. Want de consument heeft dagelijks een enorme keus naast jou magazine: hij kan ook gaan koken, sporten, gamen, muziek downloaden, terrasje bezoeken. Magazine vormgeving vraagt naast creativiteit dan ook om een grote deskundigheid: waarin herkent jouw specifieke lezer zich, hoe leest een magazine het prettigst, hoe geef je advertenties een plaats naast redactiewerk?

Magazine vormgeving altijd uniek

Magazine vormgeving betekent dan ook dat we ons grondig verdiepen in de aard van het blad. Een uitblad bijvoorbeeld vraagt om een andere aanpak dan een lifestyle magazine. Entertainment breng je anders dan opinievorming, maar opinievorming hoeft geen saai gezicht te krijgen. Daarom streven we voor elke tijdschrift vormgeving een herkenbare eigenheid na.

Zelf kun je ons over vertellen over de identiteit van het blad, waarna wij onze creativiteit en ervaring loslaten op de magazine vormgeving.

Wil je graag meer weten?

We vertellen je graag over magazine vormgeving. Over onze ervaring en over het vakmanschap dat ervoor nodig is. 
Neem contact met ons op via +31 475 321 444 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

ECI magazine - twee maandelijks magazine
Ondernemend Venlo - binnenzijde
Kwarto - kwartaal uitgave door Stichting Pergamijn
 
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.