Magazine vormgeven

Magazine vormgeven

Elk magazine voert elke keer weer een harde concurrentiestrijd met al die andere bezigheden waaruit mensen dagelijks moeten kiezen: koken, sporten, gamen. Het belangrijkste wapen in deze strijd zijn de interessante reportages, de boeiende artikelen en de aantrekkelijke vormgeving, maar vooral ook de herkenbaarheid. Een magazine vormgeven is focussen op de identiteit van het blad, maar vooral ook van zijn lezers. 


Magazine vormgeven subtiel proces

Voor we een magazine vormgeven verdiepen we ons daarom in de aard van het blad en de doelgorep, de lezer. Een glossy bijvoorbeeld vraagt om een andere aanpak dan een vakblad, een reisblad is anders dan een autoblad. De bepaling van de doelgroep is belangrijk als we een magazine vormgeven. Het is duidelijk dat je bij sportliefhebbers niet moet aankomen met babykamerkleurtjes, maar meestal is het verschil veel subtieler. Wij zoeken die nuances op.

Graag horen we van jou alles over de identiteit van het blad, waarna wij er onze creativiteit en ervaring op loslaten en je magazine vormgeven.

Wil je graag meer weten?

We vertellen je graag hoe wij een magazine vormgeven. Over onze ervaring en over het vakmanschap dat ervoor nodig is.
Neem contact met ons op via +31 475 321 444 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

ECI magazine - twee maandelijks magazine
Ondernemend Venlo - binnenzijde
Kwarto - kwartaal uitgave door Stichting Pergamijn
 
Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.