Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Je huisstijl is altijd een uniek verhaal. Jouw verhaal. Want je huisstijl zegt iets over jou, je eigen aanpak, je klantbenadering, je marktsegment, je ambitie, je organisatie, je doelgroep, je ervaring. Jouw imago. Daarom is  het huisstijl ontwerp een proces, waar we graag tijd voor nemen.

Als we werken aan jouw huisstijl ontwerp willen we alles van je bedrijf weten, niet alleen de feiten, maar ook het gevoel dat er achter zit. Want huisstijl ís gevoel, is beleving.

Het huisstijl ontwerp zegt alles over jou en je bedrijf, samengevoegd in een pakkend totaalconcept. Wij hebben de ervaring, vakkennis en creativiteit om die vertaalslag succesvol te maken.
 

Een huisstijl ontwerp vraagt tijd

En dus steken we de nodige tijd en het nodige onderzoek in je huisstijl ontwerp. Als snelheid geboden is dan werken we natuurlijk ook onder tijdsdruk.

Ons eerste concept bespreken we graag in een omgeving en op een manier waarbij  jij je prettig voelt. Met koffie en taart, of een borrel met bitterballen, als het wat later op de dag is. Voor huisstijl ontwerp is aandacht en concentratie nodig, we nemen voor de presentatie dan ook graag de tijd!

Bij die presentatie hebben we onze ogen en oren wijd open, want we zijn nieuwsgierig naar je reacties: hebben we je bedrijf juist aangevoeld, vertellen we je verhaal goed?

Lofprijzingen zijn fijn, bedenkingen belangrijk. Uiteindelijk is het ontwerp van je huisstijl een goed samenspel tussen jullie en ons.

Wil je graag meer weten?

Op onze site vind je voorbeelden van huisstijlen die wij ontworpen hebben. Wil je meer weten over onze stijl van huisstijl ontwerp?
Neem contact met ons op via +31 475 321 444 of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.