Roermond CityRun 2017

Gideon in actie en het verdiende goud ;)

02 May 2017

Familie Fraipont heeft zich laten verleiden tot deelname aan de 5km bij de Cityrun afgelopen zondag 23 April, dat gebeurde ongeveer zo...

Klant en BNI collega Ivo,van LINQ advocaten, was op zoek naar lopers voor de Cityrun in Roermond. Sporten is gezond en zorgt voor verbinding, Gideon voelde zich geroepen, al is hij een dromer, meer dan een loper.

Maandenlang wordt er getraind, nieuwe schoenen zijn aangemeten, de runningapp moedigt aan.

Bij Familie Fraipont hebben klanten altijd voorrang, zo schiet menige training erbij in (opvallend vaak bij spreekwoordelijk snertweer) er moet immers ook nog gewerkt worden.

23 april, de datum nadert met rasse schreden. Het hooikoortsseizoen begint, behalve door klantgerichtheid, wordt Gideon nu ook nog gehinderd door niezen en een loopneus (kijk, die loopt wel)In de week voor de run blijft elk wijntje bij het eten taboe, dat komt de sportieve prestatie immers niet ten goede.Zaterdagavond 22 april is Gideon een tikje nerveus en haalt hij de schade tijdens een dinertje met vrienden alsnog in.Op zondagochtend, zonnig, fris en droog en na een goed ontbijt kan er om 11:20 gestart worden.Samen met vriend Willem, zal Gideon dit varkentje wel even wassen.Waar publiek staat en aangemoedigd wordt gaat het goed, alleen, er is zoveel vals plat, na 3 km loopt Gideon op z'n tandvlees. Water,sponsjes, aanmoediging en pure wilskracht slepen hem over de finish.37 min 12 seconden, wij zijn beretrots!Volgend jaar de 10 mijl... ;)

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.