Dag van de duurzaamheid

09 Oct 2013 Gideon Fraipont

We zijn professionals, we zijn betrouwbaar maar... hoe duurzaam werken wij? Ook interessant; hoe duurzaam werken jullie?

Vandaag, 10 oktober, is het dag van de duurzaamheid. Dat zet ons als ontwerpers familie aan het denken. We zijn professionals, we zijn betrouwbaar maar... hoe duurzaam werken wij? Ook interessant; hoe duurzaam werken jullie? Maar vooral; hoe kunnen we een steentje bijdragen.

Natuurlijk kunnen we onze bureaulamp van een ledpeertje voorzien, kunnen we ons papier dubbel bedrukken en een extra trui aantrekken in deze thermostaat-twijfel-weken. Jullie kunnen datzelfde kritische rondje door je bedrijf maken, allemaal heel verantwoord. Wij vinden het persoonlijker en leuker om samen met jullie iets te doen op deze dag. We stellen voor dat we een mooi logo voor je ontwerpen, dat is een duurzame investering voor je bedrijf, op de dag van de duurzaamheid doen we dat met maar liefst 50% korting! ZO wordt het ineens wel heel aantrekkelijk en een stuk toegankelijker om een frisse wind door je bedrijf te laten waaien. Oh ja, onze voorwaarde is wel dat we jullie drukwerk leveren, voorzien van dat uniek ontworpen logo, op FSC gekeurd papier. Wel zo duurzaam, dat hebben we samen dan mooi voor elkaar! ;)Neem snel contact met ons op, deze spectaculaire aanbieding is alleen vandaag (10 oktober 2013) geldig!

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.