De ideale start site voor MKB

Bezoek de MKB GroeiSite van Familie Fraipont

17 Jul 2013 Gideon Fraipont

We luisteren naar onze klanten (we proberen ook alvast te luisteren naar potentiële klanten) en we horen dat er veel vraag is naar een CMS-site toegespitst op de wensen van het MKB.

Als ondernemer wil je graag professioneel en goed beslagen ten ijs komen. Je zoekt geen website met onbeperkte mogelijkheden, omdat je ze (nog) niet nodig hebt en ze het onderhoud van de site alleen maar complexer maken. Bovendien wil je eigenlijk ook niet betalen voor mogelijkheden als je ze toch niet gebruikt. Aan de andere kant weet je in je achterhoofd dat je zomaar kunt groeien of er zich nieuwe kansen kunnen voordoen. Vanaf dat moment kun je die extra's juist wel goed gebruiken. Het zou mooi zijn als je je bestaande site op dat moment gewoon zou kunnen uitbreiden. Familie Fraipont introduceert de MKB-Groeisite. De GroeiSite is:

  • gemakkelijk te onderhouden (jij bent de baas op je eigen website)
  • geschikt om mee te groeien met je bedrijf
  • stabiel door een goede technische basis (TYPO3)
  • ook realiseerbaar op basis van responsive design
  • bovenal betaalbaar

Uiteraard kun je rekenen op het  unieke design, dat je van Familie Fraipont mag verwachten. Een goed functionerende website is echter veel meer dan een mooie lay-out! Een gebruikersvriendelijk CMS-systeem waarmee je de website eenvoudig kunt onderhouden is van groot belang. Wij hebben ons dan ook ten doel gesteld om voor ieder bedrijf de beste en voordeligste oplossing op het gebied van een eigen website te vinden. Dat doen we met een persoonlijke benadering en adequate dienstverlening, want we hebben onze betrouwbare reputatie hoog te houden. Lees alles over onze Groeisite, CMS-systemen, TYPO3 en responsive design op www.mkb.fraipont.nl en benader ons om je mogelijkheden te bespreken.

 

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.