Nieuwe naam

22 Apr 2013 Gideon Fraipont

Nu we er toch zijn, nu jij er ook bent , kun je net zo goed even lezen hoe het allemaal zo gekomen is. Wij van Familie Fraipont zijn altijd een familiebedrijf geweest, al hadden we dat zelf niet zo duidelijk gezien.

Ruud Fraipont (je vind hem aan zijn tekentafel, met snor uiteraard) is zijn studio in Amsterdam gestart. Hier heeft hij, naast hard werken, zijn zoon Gideon systematisch met kleurpotloden en tekenpapier bestookt. Niet zonder resultaat, Gideon (met kunstige snor en boeventronie) verruilde later in Roermond zijn potloden voor spuitbussen en zette zijn tekenwerk in zijn pubertijd enthousiast voort, dit werd niet overal met evenveel enthousiasme ontvangen. Nog op de Grafische School in Eindhoven is hij gestart met zijn eigen studio, avonden en soms nachten werkte hij op een geleende oude computer.

Zijn kleine grote zus Mirjam (enkel een snor voor deze gelegenheid) heeft een creatieve geest,bekijk haar creaties eens op UNG,  al snel bezet zij een vast plekje op de studio, haalt ze mooie opdrachten binnen en ontstaat er een gezonde samenwerking tussen Gideon en Mirjam.

Op zoek naar een frisse wind, zijn we gaan graven in de geschiedenis (meer daarover leest u hier) waarbij we tot ons groot genoegen tot de conclusie zijn gekomen dat we geboren ontwerpers zijn, dat het een familiekwaal betreft! De samenwerking tussen Gideon en Mirjam krijgt meer vorm, creativiteit blijkt enorm geschikt om te delen en ze besluiten dan ook voor een partnerschap te kiezen, met elkaar maar vooral ook met jullie; onze klanten.

Dit gegeven was voor ons aanleiding om onze naam te veranderen, Familie Fraipont is uniek, dat ziet u hier op de site terug, maar uit zich eerst en vooral in onze ontwerpen. Door de verpakking te veranderen, de inhoud is  jullie vertrouwd gebleven, staan wij samen voor een brok ervaring, frisse ideeen en nieuwe plannen.

Volg Familie Fraipont op Twitter.Volg Familie Fraipont op Facebook.